Description

Back row L-R: May Lewis, Bodcoll; John David Lewis, Bodcoll; Gwyn Jones, Vicar of Eglwys Newydd Hafod; John Lewis, Bodcoll; Tom Lewis, Bwlchgwallter; Huw Griffiths, Ysgubor Fach ; John Williams, Cribyn. Middle row: Margaret Jane Williams, Bodcoll; Annie Lewis, Bodcoll; Nancy Elizabeth Lewis, Bodcoll; William Lewis, Bodcoll; Margaret Jane Griffiths, Ysgubor Fach; Blodwen Griffiths (her sister), Ysgubor Fach; Elizabeth Griffiths Ysgubor Fach; Peg Davies, Erwtome. Front row: Christmas Griffiths, Ysgubor Fach; David Lewis, Bodcoll; Albert Lewis, Bodcoll; Ceinwen Griffiths, Ysgubor Fach; Islwyn Lewis; Tom Griffiths Ysgubor Fach; Morgan Griffiths, Nanty; Daniel Griffiths, Ysgubor Fach; Meirion Willliams, Nantygeifr.