Description

Balcony:left to right: Hywel Jones,Eiddwen Jones, Edna Williams, Eifion Williams, Tom Jones, Kitty Evans, Penlanlas, Mair Hughes Davies, Bertie Evans Penlanlas, Caroline Evans, Betty Davies Sychbant, Christine Evans, Beryl (Jones) Bedlwyn, John Willis, John Davies Rhydybennau Cribyn, Gwynfor Jones, John Bevan, Gwyn Williams, Eurwyn Davies Maesmynach. Back row: Gareth Davies Sychpant, James Thomas, Jenkin Jones, Aneurin Davies, Gwyn Jones, Keith Davies Cefnystrad, Brinley Davies, Edwin Davies Brynog, Clive Davies, Aeron Jenkins, Gareth Davies, Tim Jones, Joss Davies, Gerwyn Davies, Dennis Vaughan, Rogers Lewis, Dai Evans, Ffrwd, David Jones Dolbeudy, 2nd and third row: David Thomas, Eirlys Williams, Harri Williams, Dafydd Lloyd Jones, Daniel Jones, Mary Davies, Mr Gibbons, Eira Jones, June Williams, Rogers Lewis, ?, Ifan Baker, Llinos Williams, Ann Baker, Enid Jenkins, Glyn Davies, Margaret Davies, Tom Davies, ? Frongelli, Tim Davies, Wendy Williams, Wendy Davies, Daniel Williams, Heulwen Jones, Ben Williams, Angela Rogers Davies, Margaret Davies, Christine Morgan, Sally Davies, Gwen Edwards, Jenny Davies ?,Peg Jones, Nel Davies, Sheila Jones, Tom Davies, Katie Davies, Ann Ffrwd, Mattie Jones, John Green, Mair Green, Jean Jones, ?, Olwen Hughes, Daff Davies, David Tom Davies. Front Row seated: Mrs James Thomas, Rhiannon Jones, Elsie Davies, Mrs Owen, Dilwyn Jones, Mary Thomas, Eric Davies, Beti Davies, J S Jones, Mrs J S Jones, Eurfyl Jones, Bryn Hughes, John Arnold James, Joyce James, Malo Rogers Lewis, Beryl Jones, Mrs Davies Abertegan, Trefor Jones, Sally Willis. Kneeling - Meirion Owen, Merfyn Jones, Kevin Rowcliffe, Keith Jones.