Description

Cinio’r Gangen yn y 70au: Rhes Gefn: (?); Avril Williams; Elma Phillips; Ann Lewis; Lilian Band; Barbara Jones; Sally Evans; Hazel Davies; Idwen Gregory; Anita Williams; Lil Jones; Sheila Ronska; Mrs Jones, Rhoslwyn; Mrs Davies, Bon Marche; Elizabeth Warmington; Beryl Jones; Mrs Hamer; Margaret Roberts; Mair Jones; Sadie Davies.
Rhes Ganol: Gwenda Richards; (?); Nel Williams; Mrs Williams, Dolwerdd; Eiryl Davies; Eleanor Davies; Elsie Davies (Reynolds); Nita Lewis; Mair Lloyd Davies (Gwraig Wadd); Jenny Davies; Eirlys Ffowc Elis; Beryl Davies.
Rhes Flaen: Bessie Jones; Let Green; Menna Evans; Beti Evans; Dilwen Roderick; Pat Davies; Eryl Jones; Janet Evans; Mary Oliver; Lettie Jones (Vaughan); Bessie Roberts.